KM El-teknik ApS betjener såvel private som industri- og landbrugskunder på bedste vis indenfor el-installation. Det gælder såvel nyinstallation som renovering, samt styring af maskinanlæg.

Vi løser bl.a. følgende opgaver:

  • Alle former for el-installation hos såvel private som industri- og landbrugskunder
  • Montering af styretavler for specielle anlæg, maskiner, ventilation og køleanlæg
  • Fejlfinding og reparation af styresystemer
  • Installation af alarmanlæg med bl.a. SMS-tjeneste
  • Salg af belysning fra David Super-Light A/S og Lumiere A/S

Derudover er virksomheden en del af den »supply chain« der forsyner til bl.a. Christian Berg A/S i Kolding og Århus. Christian Berg A/S er en af de store aktører på el og køleområdet i Danmark og har blandt andet haft hovedentreprisen på leverancen af el- og køleanlæg til Legoland i Billund, Vestas (verdens største udviklingscenter for vindmølleenergi) i Århus, Hotel Nyborg Strand samt indkøbscenteret Bryggen i Vejle.

KM El-teknik ApS har døgnservice. Service og ekspertise er nemlig et nøgleord. Hvis du har spørgsmål til ovenstående så kontakt os endelig.


Montering af styringer for køleanlæg på Legoland.


Styretavle for køletunnel til Dan Cake.Styring for silotankanlæg ved landmand i Holstebro. Styring af vask og køl for 20.000 l mælkesilotank.


Her ses styretavle på Assens Sygehus for styring af køleanlæg i forbindelse med køkken.Styretavle lavet af KM El-teknik ApS med Danfoss AKC styresystem for butikskøl.

KM El-teknik ApS . Klovtoftvej 36, Jels . 6630 Rødding . Tlf.: 74 55 29 93 . Bil: 20 33 59 65 . E-mail: info@km-el-teknik.dk
Design: Pro-Plan Interaktiv A/S